Alegeri 2024. Elena Lasconi, discurs de prezidenţiabil

Elena Lasconi președinte USR

Preşedintele USR Elena Lasconi a declarat sâmbătă, în cadrul Congresului USR, că îşi vede colegii din sală şi simte speranţa că anul acesta, împreună vor putea salva democraţia democraţia din România.

”Nu accept oferta celor trei trandafiri roşii care ascund spinii umilinţei, dezbinării incompetenţei, minciunii, hoţiei şi corupţiei. Nu accept asta”, a afirmat ea. Anterior, Lasconi a anunţat că din acest moment începe reconstrucţia USR şi a României, după care a fost intonat Imnul de stat, timp în care noul preşedinte USR, îmbrăcată în rochie albă, a stat cu mâna în dreptul inimii. Elena Lasconi şi-a făcut apariţia în sală, dând mâna cu cei prezenţi şi dându-le asigurări că va fi bine, iar înainte de acest moment, pe un ecran au rulat imagini cu ea şi cu mesaje referitoare la beneficiile de a avea o femeie preşedinte.

Printre cei prezenţi se află şi Primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

”Suntem pe cale să auzim o singură voce într-o Românie cu 19 milioane de români. Aceeaşi voce care a destrămat poporul vreme de 34 de ani şi care a gonit de aici de acasă alte cinci milioane de români.  Eu sunt aceeaşi Elena, mă ştiţi, nu m-am schimbat. Sunt aceeaşi femeie din popor şi printre milioanele de români sunt şi eu o voce.  Şi refuz să-i las pe alţii să-mi spună cine e România şi ce-şi doresc românii.  România este ţara mea. România este ţara ta şi a ta şi a tuturor celor care simt că aici este acasă. Nu am să tac, refuz să fiu spectator.  Nu accept oferta celor trei trandafiri roşii care ascund spinii umilinţei, dezbinării incompetenţei, minciunii, hoţiei şi corupţiei. Nu accept asta”, a declarat Elena Lasconi președinte USR. 

Congresul USR a început , sâmbătă de la ora 10.00, eveniment la care delegaţii partidului vor alege candidatul USR la alegerile prezidenţiale şi membrii unui nou Birou Naţional. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed