AcasăActualitateElena Udrea vrea să rămână din nou însărcinată. Iată ce le cere...

Elena Udrea vrea să rămână din nou însărcinată. Iată ce le cere judecătorilor

Aceasta le-a mărturisit judecătorilor că este în plină procedură de a rămâne din nou însărcinată, proceduri desfășurate în străintate, la o clinică de specialitate, potrivit Antena3.

 

 

S-a evitat o CATASTROFĂ! Zeci de mii de acte oficiale au fost aruncate ca la gunoi

 

Elena Udrea a cerut ședință secretă, cerere care i s-a și aprobat. Aceasta urmează să prezinte judecătorilor o corespondență între ea și o clinică din Grecia, pentru că, spune ea, își dorește foarte tare să rămână din nou însărcinată și merge la această clinică pentru tratamente.

 

 

Consilierul lui VOICULESCU, acuzat că a falsificat carduri! ”Cum să îi dea ăstuia cineva acces în rețeaua aia?!”

 

 

Udrea se declară încrezătoare și chiar dacă Direcția Națională Anticorupție insistă cu măsura controlului judiciar asupra sa, speră să fie lăsată în libertate, deoarece vrea să își crească fetița.

 

„Cred că trebuie să fie și o chestie de logică. Judecătorii analizează, într-o astfel de situație, persoana inculpată. Cineva care s-a întors de bunăvoie, având trei dosare pe rol, care a venit special să se judece aici, și cu o mulțime de declarații că vreau să îmi cresc copilul în țară, vreau să stea copilul aici, unde este familia lui. Și eu cred că singura șansă să nu fug în lume cu ani de condamnare după mine este să stau aici, să mă lupt și să obțin achitările pe care cred că legea mi le îngăduie, cred că astea trebuie să fie argumentele care trebuie să îi convingă pe judecători”, a declarat Elena Udrea înainte de a intra în sala de judecată, potrivit sursei citate.

 

Ultimele Articole