Elon Musk, tată pentru a 12-a oară. Cine sunt femeile care i-au dăruit copii fondatorului Tesla

Elon Musk, celebrul fondator Tesla și CEO, a devenit tată pentru a douăsprezecea oară.

 Partenera sa, Shivon Zilis, directoarea Neuralink (una din marile companii ale miliardarului), a adus pe lume al treilea copil al cuplului. Musk (în vârstă de 52 de ani) a confirmat vestea, dar nu a dezvăluit sexul și numele celui mai nou membru al familiei.

Zvonurile despre nașterea celui de-al 12-lea copil al lui Musk au început să circule în urmă cu două zile, când presa internațională scria că partenera sa a născut în secret. Fondatorul Tesla a clarificat situația, afirmând că nu a fost niciun secret, deoarece familia și prietenii apropiați erau la curent cu evenimentul.

Cine sunt femeile din viața lui Elon Musk?

Elon Musk are acum 12 copii cu trei femei. Shivon Zilis este mama celor mai recenți trei copii ai săi. Cântăreața canadiană Grimes i-a dăruit trei copii, iar fosta soție, Justine Wilson, este mama a cinci dintre copiii lui Musk.

Cu prima sa soție, Justine Wilson, Musk are gemenii Griffin și Vivian, născuți în 2004. Cuplul a avut, de asemenea, un fiu pe nume Nevada, născut în 2002, care a murit la doar 10 săptămâni din cauza sindromului morții subite a sugarului (SIDS).

Elon Musk,  tată pentru a 12-a oară. Cine sunt femeile care i-au dăruit copii fondatorului Tesla

Îngrijorat de rata scăzută a natalității, Musk s-a pus pe rezolvat problema

Elon Musk și-a exprimat de mai multe ori îngrijorările cu privire la scăderea ratei natalității, considerând această problemă drept cea mai mare amenințare la adresa civilizației. El a menționat deseori importanța menținerii unui nivel ridicat al natalității pentru viitorul omenirii.

Averea lui Elon Musk

Cu o avere netă estimată la aproximativ 199 de miliarde de dolari, conform Bloomberg, Elon Musk rămâne unul dintre cei mai influenți și bogați oameni din lume. Realizările sale impresionante în domeniul tehnologiei și afacerilor continuă să atragă atenția și să inspire milioane de oameni.

Elon Musk, tată pentru a 12-a oară

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed