AcasăMoney&PeopleEmma Răducanu, la fel de populară James Bond. Cum a fost primită...

Emma Răducanu, la fel de populară James Bond. Cum a fost primită noua vedetă a tenisului la cea mai așteptată premieră cinematografică la Londra

Emma Răducanu a devenit la fel de populară James Bond. Noua vedetă tenisului mondial, câștigătoarea US Open 2021 a avut o apariție spectaculoasă aseară, pe covorul roșu, la faimoasa Royal Albert Hall, în fața familiei Regale, la premiera ultimei pelicule din seria James Bond, ”No Time To Die”.

Îmbrăcată într-o rochie lungă, argintie, făcută de populara casă de modă Dior, jucătoarea de tenis născută din tată român, s-a salutat la ceremonie cu prințul William și Kate Middleton cu care s-a cunoscut mai bine în urmă cu câteva zile căci au făcut echipă la un meci demonstrativ.

Zoli Toth cântă la Expoziția Mondială 2020 din Dubai! Va inaugura și Pavilionul României

Emma Răducanu, la fel de populară James Bond. ”O campionă a eleganței” a numit-o presa britanică

În vârstă de 18 ani, prezența Emmei Răducanu pe covorul roșu fost atracția sutelor de fotografi prezenți la lansarea mult așteptatului nou film al cărui protagonist este personajul James Bond. Ba chiar a avut o întâlnire cu Daniel Craig, moment în care presa britanică a uitat de ”sacrificiile” lui James Bond pentru a păstra lumea mai sigură și lăudat-o pe Emma în superlative precum ”o campionă a eleganței”.

”No Time To Die” va întra în cinematografele din întreaga lume începând de săptămâna viitoare. Premiera în România va avea loc pe 1 octombrie.

Contestator vehement al restricțiilor, Dan Bittman inițiază mișcarea ”NU VREAU” în rândul românilor

Ultimele Articole