No menu items!

Epic Games, creatoarea jocului Fortnite, a ajuns la peste 500 de milioane de conturi de utilizatori

Dezvoltatorul de jocuri a anunţat că are 2,7 miliarde de conexiuni ale prietenilor între „Fortnite”, „Rocket League” şi Epic Games Store.

Compania a dezvăluit anul trecut că „Fortnite” avea 350 de utilizatori în iunie 2020.

Epic Games a mai anunţat că lansează un serviciu de chat vocal şi instrumente anti-trişare, pecare dezvoltatorii le pot adăuga la jocurile lor.

Funcţiile vor fi incluse în suita de servicii online ale Epic, construită inişial pentru „Fortnite”, şi vor ajuta dezvoltatorii să lanseze, opereze şi dimensiona jocurile lor utilizând orice motor şi de-a lungul platformelor, între care Windows, Mac, Linux, PlayStation şi Xbox.

Epic a declarat că tehnologia vocală, deja integrată şi testată în luptă în ”Fortnite”, va permite dezvoltatorilor să implementeze funcţii de chat individual sau de grup în jocurile lor. Chatul audio a devenit din ce în ce mai popular cu aplicaţii precum Discord, unde utilizatorii coordonează activităţi de grup, cum ar fi jocuri, discuţii şi chiar petreceri virtuale. Instrumentul anti-trişare, care a fost licenţiat separat anterior, va fi acum inclus gratuit în Epic Online Services.

Epic Games, evaluat în prezent la aproximativ 28,7 miliarde de dolari după o rundă de finanţare din aprilie, a lansat ”Fortnite” în 2017 şi de atunci a atras un număr uriaş de jucători tineri.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri