Europarlamentarul Terheș ia pozitie împotriva idoelogiei de gen: un bărbat ce se consideră femeie nu e femeie! 

Europarlamentarul Cristian Terheș, președinte al Partidului Național Conservator Român (PNCR), primul pe lista Alianței AUR la alegerile europarlamentare, alianță din care face parte și PNCR, s-a opus constant împotriva ideologiei de gen, care susține că un bărbat care se pretinde femeie trebuie să fie recunoscut ca femeie, inclusiv din perspectivă legală.

Cristian Terheș a subliniat că diferențele biologice și genetice între bărbați și femei sunt fundamentale și nu pot fi negate. 

„Când vorbim despre bărbat și femeie, vorbim despre două realități ontologice total diferite, biologic total diferite. Nu vorbim despre nimic între sau în afara acestor doi termeni,” a declarat europarlamentarul. 

El a argumentat că, deși fiecare individ are libertatea de a se considera pe sine ce dorește, aceasta nu poate să ducă la schimbarea definițiilor acestor termeni în societate.

Cristian Terheș a fost ferm în opoziția sa față de recunoașterea identităților non-binare: „Nu există termen de non-binar. Ce înseamnă non-binar? O persoană care nu se consideră nici femeie, nici bărbat. E problema lui cum nu se consideră. Din perspectivă societății, relevant e ce e acea persoană, bărbat sau femeie, pentru ca acesta e un element de identificare și diferențiere al ei în raport cu ceilalți.” 

Europarlamentarul Terheș a subliniat că, în numele unei pretinse libertăți, nu putem schimba definițiile cuvintelor după cum simte fiecare, pentru că vom ajunge să nu ne mai înțelegem unii cu alții.

Europarlamentarul a adus în discuție și problemele din competițiile sportive legate de identitatea de gen, în baza căreia bărbați, doar pentru ca se pretind femei, sunt lăsați să intre în competiție la categorie de femei.

“Bărbați perdanți la categoria lor ajung ca, după ce se își spun că sunt femei și intră în competiții la categoria de femeie unde sunt și medaliați, ceea ce e absurd”, a spus Terheș.

Situația este similară cu bărbați condamnați inclusiv pentru agresiuni sexuale care, după ce spun că sunt femei, sunt lasați să-și ispășească pedeapsa în pușcării de femei, unde și lasă pe unele gravide.

Europarlamentarul Cristian Terheș a fost singurul român care s-a luptat în Parlamentul European împotriva acestei ideologii de gen.

Candidat pentru un nou mandat în Parlamentul European, Cristian Terheș rămâne ferm în ceea ce privește apărarea drepturilor femeilor, care pornește de la recunoașterea faptului că o femeie e diferită de un bărbat, iar un bărbat care se pretinde femeie nu poate fi recunoscut femeie. 

Comandat de Partidul National Conservator Roman – Alianta AUR

CMF 41240006

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed