Silvestru Șoșoacă, săltat de pe stradă și dus la audieri

Silvestru Șoșoacă a fost audiat.

Silvestru Șoșoacă a fost dus în această dimineață la audieri la Parchetul General.

Acesta ar fi suspectat că ar fi prezentat semnături false pentru candidatura sa la alegerile europarlamentare, transmite Antena 3.

Silvestru Șoșoacă este candidat independent la alegerile europarlamentare. El a fost săltat de pe stradă în baza unui mandat de aducere pe care procurorii Parchetului General îl aveau emis pe numele lui.

Se pare că ar fi vorba despre un dosar deschis în baza unei sesizări din oficiu a procurorilor de la Parchetul General, vizând anumite infracțiuni de fals în legătură cu semnăturile adunate de către Silvestru Șoșoacă pentru candidatura sa la europarlamentare.

Liderul AUR, George Simion, este cercetat de procurorii Parchetului General pentru că ar fi instigat la falsificarea semnăturilor necesare pentru depunerea candidaturii independente a lui Silvestru Șoșoacă la Parlamentul European, potrivit surselor Gândul.

Parchetul General a transmis, miercuri, detalii, privind circumstanțele anchetei, fără a da numele „liderului unei formațiuni parlamentare”.

„Indiferent dacă ieșim cu cătușe, indiferent dacă ne oprește internetul: mergeți duminică la vot!”, a scris de altfel George Simion, în urmă cu câteva minute, pe contul de Facebook.

„Procurorii nu mi-au transmis nimic până la aceasta oră. Zeci de apropiați de-ai mei și membri din echipa de campanie sunt citați ca martori pentru azi și zilele următoare și puși să dea declarații despre mine! Motivul audierilor total abuzive a martorilor (nu au fost citați pe procedura normală) este încercarea de scoatere a AUR din competiția electorală. Martorii sunt întrebați cu insistența despre președintele partidului”, a spus George Simion, pentru Gândul.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed