x


 • EUR
  4.8737
  USD
  4.0172
string(8) "internet"

FabricatinRO – platforma producătorilor români care doresc să devină cunoscuți

FabricatinRO este o platformă românescă al cărui principal scop este promovarea producătorilor români de pe întreg teritoriul țării. Povestea FabricatinRO a început în anul 2014, ca un vis ambițios al creatorului ei, Adrian Andrei Ambrose, care de-a lungul timpului a reușit să-și construiască o echipă de profesioniști cu ajutorul cărora să-și dezvolte proiectul.

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 29.06.2020, 11:55

Ca punct de start, se poate spune că totul a pornit de la o necesitate. Adrian s-a lovit și el la un moment dat de dilema tuturor celor care își doresc produse 100% românești și nu știu unde să le caute. Până la FabricatinRO nu exista un loc pe internet unde să poți găsi printr-o simplă apăsare de butoane și un click orice produs îți doreai și să fii convins că începând cu ideea și continuând cu locul său de fabricație, tot ceea ce este legat de bunul dorit este pur românesc. De aceea s-a gândit că producătorii români au nevoie de un loc doar al lor, o platformă produse românești care să le ofere credibilitate față de clienți, dar și mai multă vizibilitate online. 

 

Nimic din ceea ce ține de această platformă nu a fost simplu de realizat. De la conceptul inițial și până la produsul final pe care îl poți vedea astăzi a fost un drum lung, presărat din loc în loc cu provocări și obstacole. Dar perseverența și în primul rând dorința de a realiza un website cu adevărat util pentru producătorii români au fost două din principalele motive datorită cărora întregul proiect a ajuns până în această etapă.

 

 

Cum te poți promova ca producător român prin intermediul platformei FabricatinRO?

 

Ca utilizator al platformei FabricatinRO beneficiezi de următoarele avantaje:

 

 • – acces la o comunitate exclusivistă, formată doar din producători români;
 • – vizibilitate sporită în mediul online și promovare pe rețelele sociale;
 • – o pagină dedicată brandului și produselor tale pe platforma noastră;
 • – contact direct cu persoane care împărtășesc aceleași idealuri ca și tine;
 • – sprijin și consultanță de specialitate pentru o mai bună promovare pe internet;
 • – posibilitatea de a te adresa unui număr mare de potențiali clienți amatori de produse românești.

 

Platforma FabricatinRO este o soluție practică și eficientă pentru toți producătorii români indiferent de etapa de dezvoltare pe care au atins-o companiile lor. Pentru producătorii care nu și-au făcut debutul în mediul online încă, platforma FabricatinRO reprezintă o soluție convenabilă și eficientă de a-si crea o pagina personala pe internet, dar și un magazin online, funcțional din toate punctele de vedere. Pe de altă parte, pentru producătorii români care și-au creat deja o reputație, FabricatinRO reprezintă încă o cale de acces către potențialii lor clienți.

 

De asemenea, ca un alt important avantaj pentru producătorii care aleg să facă parte din platformă, amintim de existența partenerilor FabricatinRO care le pot oferi acestora diferite servicii care să-i ajute în dezvoltarea afacerilor. Omnicredit de exemplu, este unul din primii parteneri FabricatinRO, o platformă care oferă soluții sigure si avantajoase de finanțare pentru companiile la început de drum, sau pentru cele care nu se mulțumesc cu puțin când vine vorba de succesul propriei afaceri.

 

Inovativă ca idee, exact ca și FabricatinRO, Omnicredit este și ea o platformă pionier pe piața din România, iar prin soluțiile sale de microfinanțare oferă produse de factoring, microcreditare și scontare cu un minim de birocrație.

 

Înscrie-te în FabricatinRO – grupul producătorilor din România și descoperă toate avantajele acestei platforme ce poate reprezenta rampa ta de lansare în universul shopping-ului online sau o metodă sigură de dezvoltare a afacerii tale!