Facebook face o schimbare majoră. De când

Facebook s-a inspirat de la Instagram… Astfel că, rețeaua de socializare are o nouă versiune a secțiunii dedicate conținutului video, care adună toate formatele video într-un singur loc. Această actualizare include atât filmările obișnuite, cât și cele verticale, cunoscute sub numele de Reels, așa cum sunt și pe Instagram.

Noua secțiune Video dispune de multiple tab-uri pentru organizarea conținutului recomandat, conținutului provenit de la persoane și paginilor urmărite.

Secțiunea Facebook Watch se va numi simplu: Video

Funcții de editare

Noutatea constă în integrarea funcțiilor de editare video, anterior disponibile doar pentru Reels, în cadrul acestei secțiuni. Utilizatorii vor putea folosi aceleași facilități de editare pentru toate tipurile de conținut video postat pe platformă.

Integrarea dintre Reels de pe Facebook și cele de pe Instagram înseamnă o legătură strânsă făcută împotriva platformei TikTok. Această integrare permite acum utilizatorilor să comenteze direct pe Facebook filmările verticale postate pe Instagram.

Noua secțiune Video a fost implementată și va deveni vizibilă în următoarele zile atât pe aplicațiile mobile, cât și pe versiunea web a Facebook-ului. Prin această actualizare, Facebook oferă o experiență mai bună și mai organizată utilizatorilor săi în ceea ce privește conținutul video, care a devenit mai popular ca fotografiile.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri