Faimosul actor Danny Trejo joacă într-un film românesc! ”A costat de ne-a uscat!” ”Machete” filmează cu Matei Dima și Codin Maticiuc

Danny Trejo este vedeta distribuției viitorului ”Miami Bici 2”, ce se turnează de zor în Los Angeles, de acestă dată.

 Vedeta multor producții hollywoodiene precum ”Macete”, ”Desperado”, ”Predators”, ”Dead in Tombstone” ori ”The Heat” (unde a jucat alături de Robert de Niro și Al Pacino),  Trejo (79 ani) a acceptat să joace în viitorul film regizat de spaniolul Jesus del Cerro. Peliculă cu un buget inițial anunțat de 1,5 milioane de euro, ”Miami Bici 2” este continuarea succesului comercial omonim care a avut  în patru săptămâni de la lansare 552.238 spectatori în cinematografe și a generat venituri de 2,2 milioane de euro.

Danny Trejo joacă în Miami Bici 2

Faimosul actor Danny Trejo joacă într-un film românesc! ”Sincer va spun, a costat de ne-a uscat

Afacerist, scriitor, filantrop și actor, Maticiuc a investit peste 3 milioane de euro în producțiile cinematografice în care a jucat, inclusiv  continuarea ”Miami Bici”. ”Să joc alături de eroii copilăriei mele este visul suprem. De aceea vreau să le mulțumesc asociaților mei Matei Dima și Jesus del Cerro că au acceptat să mi-l împlinesc în Miami Bici 2. Le mulțumesc pentru că, sincer va spun, a costat de ne-a uscat dar iată ca vă pot anunța: Danny Trejo aka Machete are rol principal negativ în Miami Bici 2. Doamne! Un vis devenit realitate. Machete, Con Air, Anaconda și…From Dusk Till Dawn. Am înșirat doar câteva din filmele lui Danny cu care am crescut. Avem zeci de povești cu el, o să vi le povestim pe toate până apare filmul, aici pe social sau prin podcasturi”, sunt veștile pe care Maticiuc ni le dă de pe platoul de filmare al ”Miami Bici 2” (TRAILER). Filmul va intra în cinematografe din noiembrie a.c.

”Personal am investit 200.000 din cei 1,5 milioane de euro. Important este că filmul este unul 100% independent, cu fonduri private, atât ale noastre personale, cât și ale sponsorului. Cred că și-n domeniul filmului independent suntem pe cale de a face istorie”, a lăuda Maticiuc recordurile atinse de ”Miami Bici”, una dintre cele mai de succes comedii românești din ultimii 30 de ani.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri