AcasăInstant ArticlesFanii APPLE din România primesc o VESTE EXTRAORDINARĂ de la iSTYLE

Fanii APPLE din România primesc o VESTE EXTRAORDINARĂ de la iSTYLE

”iSTYLE Retail România, cea mai mare reţea Apple Premium Reseller din Europa Centrală şi de Est, anunţă deschiderea primului magazin stradal ajungând la un număr de douăsprezece locaţii fizice la nivelul întregii ţări”, a anunţat compania.

Noul magazin se află în centrul Capitalei, are 50 de metri pătraţi şi vinde produse Apple.

Noul magazin funcţionează şi ca punct de recepţie pentru service-ul iSTYLE, furnizor de servicii Apple autorizat. Echipa de tehnicieni oferă servicii de consultanţă tehnică, diagnoză, reparare şi înlocuire de componente, transfer de date sau upgrade de sisteme, toate efectuate în strânsă colaborare cu echipa centrală Apple.

 

MIHAIL NEAMȚU a început RĂZBOIUL cu partidul lui BĂSESCU

 

 

”Situaţia actuală internaţională se caracterizează şi printr-un salt considerabil în ceea ce priveşte utilizarea tehnologiei în aproape toate domeniile vieţii, astfel încât presiunea asupra companiilor de profil a devenit din ce în ce mai mare. Numărul persoanelor care comandă sau doar ne solicită informaţii a crescut de câteva ori comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Lansarea primului magazin stradal din ţară ne oferă şansa unei interacţiuni mai bune cu cei interesaţi de produsele şi serviciile noastre”, a declarat Valeriu Ion, general manager iSTYLE Retail România, Bulgaria şi Adria.

Reprezentanţii iSTYLE spun că au luat în calcul o locaţie suplimentară, în afara centrelor comerciale, un spaţiu de sine stătător care va putea funcţiona indiferent de restricţiile impuse de contextul pandemiei.

 

GATA! Știm cine a intrat în PARLAMENT! Așa arată HARTA mandatelor

 

 

”Decizia de extindere vine şi în urma numărului mare de solicitări primite în perioada aceasta care a condus la anumite blocaje, dar şi a necesităţii românilor de a primi sfaturi cât mai personalizate. Compania continuă să implementeze toate măsurile necesare pentru asigurarea unei comunicării constante şi eficiente cu toţi consumatori în cel mai scurt timp posibil”, arată compania.

Reprezentanţii iSTYLE Retail România estimează o cifră de afaceri în jurul valorii de 50 de milioane de euro pentru anul 2020.

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare reţea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul şi Estul Europei. În România, iSTYLE este unic partener comercial Apple cu statutul de Premium Reseller.

Prin intermediul celor 46 de magazine retail şi online la nivel european, iSTYLE oferă gama completă de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch şi Apple TV şi un portofoliu de accesorii şi software. În România, iSTYLE are douăsprezece magazine deschise în Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Cluj, Braşov şi Iaşi şi peste 80 de angajaţi.

Ultimele Articole