Fanii ei, șocați! Ea e femeia găsită moartă pe plaja din Mamaia. Era cunoscută ca DJ Lalla

Tânăra găsită moarttă, astăzi, pe plaja din Mamaia, este Laura Roşca, cunoscută drept DJ Lalla.

Laura Roşca, în vârstă de 34 de ani, a fost identificată drept tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Ea a fost găsită fără viaţă, astăzi, pe plaja din Mamaia Nord, de câţiva turişti care se plimbau. Inițial, oamenii au crezut că e vorba de un manechin, însă când s-au apropiat au văzut trupul femeii. Turiștii au alertat imediat autoritățile.

Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care tânăra a murit, iar trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză prin care medicii legişti vor stabili cauza exactă a morţii.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri