Federaţia Germană de Fotbal îi va premia pe jucătorii naţionalei cu câte 100 000 euro

În pofida climatului economic mondial, naţionalele care au acces în fazele superioare ale turneului final din Africa de Sud au fost răsplătite cu premii substanţiale de către FIFA. Nici federaţiile naţionale nu îşi lasă fotbaliştii nerăsplătiţi, valoarea primelor fiind diferenţiată în funcţie de nivelul economic al ţării de origine şi de performanţa obţinută.

Astfel, fiecare jucător german va încasa câte 100 de mii de euro pentru atingerea semifinalelor Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud, fază în care germanii au pierdut în faţa Spaniei cu 1 la 0. Premiul ar fi fost cu dublu în cazul în care jucătorii nemţi ar fi ridicat din nou trofeul mondial deasupra capului. Gruparea care a oprit din drumul către finală pe Germania are promisă o primă substanţială de la oficialii propriei federaţii.

Fiecare iberic va încasa câte 600 de mii de euro dacă va aduce în premieră titlul mondial în palmaresul Spaniei. Naţionala spaniolă va juca finala în compania Olandei, în timp ce partida pentru locurile 3-4 va fi disputată de naţionalele Germaniei şi Uruguay-ului.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed