AcasăActualitateFericire în familia IOHANNIS! Un dosar a fost clasat DEFINITIV

Fericire în familia IOHANNIS! Un dosar a fost clasat DEFINITIV

Înalta Curte de Casaţie și Justiție a respins, miercuri, ca inadmisibilă o plângere depusă împotriva deciziei de clasare a dosarului privind casele lui Klaus și Carmen Iohannis, potrivit portalului instanțelor de judecată. Decizia este definitivă.

 

Vin vaccinurile în România! Se va întâmpla înainte de Revelion. Când începe vaccinarea

 

 

Contestația a fost depusă de SC JURINDEX, care aparține site-ului Luju.ro, același care ceruse și parchetului urmărirea penală a cuplului prezidențial.

Minuta instanței 

Respinge, ca inadmisibilă, plângerea formulată de petenta SC Jurindex Media SRL împotriva ordonan?ei de clasare nr. 260/P/2018 din data de 06 februarie 2020 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică confirmată prin ordonan?a nr. 448/C/2020 din data de 16 septembrie 2020 a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Obligă petenta la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.”

 

ALERTĂ! TESLA face angajări în România!

 

 

Dosarul a fost clasat în luna februarie, de Parchetul General, pentru că faptele au fost deja investigate.

Acuzaţiile erau legate de modul în care Carmen și Klaus Iohannis au intrat în posesia unui imobil din Sibiu, închiriat unei bănci, precum şi pentru eventuala recuperare a sumelor încasate de cei doi din chirii.

Carmen şi Klaus Iohannis au pierdut imobilul în 2015, în urma unui proces civil. Judecătorii au hotărât atunci că imobilul este al statului, deoarece proprietarul iniţial nu mai are moştenitori legali.

Actele pe baza cărora familia Iohannis a cumpărat casa în anii 90 au fost anulate, după ce s-a constatat că au fost întocmite în baza unui certificat de moştenitor falsificat.

Ultimele Articole