A început Festivalul de la Cannes. Româncele celebre s-au dat în stambă pe covorul roșu

A început Festivalul de la Cannes. În compotiția celui mai important festival de film din Europa au intrat și două filme românești.

România va fi reprezentată de două filme : RMN (al lui Cristian Mungiu, peliculă aflată în competiția oficială) și Metronom (regizor Alexandru Belc, la secțiunea ”Un Certain Regard”).

Cea de 75-a ediție a prestigioasei manifestări aduce în prim plan 40 de noi filme la diverse secțiuni.  Printre marile vedete ale Hollywood-ului care sunt așteptate la Cannes în cele două săptămâni ale festivalului se numără: SIR Anthony Hopkins, Tom Cruise dar și Tom Hanks.

În buna tradiție a festivalului, a început seria aparițiilor memorabile ale vedetelor cinematografiei și nu numai. Deja pe covorul roșu al manifestării, seară de seară, se prezintă vedete în ținute extravangante, startul fiind dat de româncele noastre Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea.

Prințul Harry și Meghan Markle primesc 100 milioane $ de la Netflix. Viața lor, subiect de documentar

A început Festivalul de la Cannes. Madalina Ghenea și Catrinel Menghia s-au dat în stambă pe covorul roșu

Acesta din urmă a participat în ziua deschiderii marelui eveniment la ”World Influencers and Bloggers Awards”, cea mai importantă întâlnire a influencerilor. Vedeta din ”The House of Gucci” a plecat și cu un premiu. Cealaltă româncă celebră, Catrinel Menghia a ajuns la Cannes pentru o ședință foto pentru celebra revistă Vogue.

La cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes va fi proiectat și ”Mariupolis 2”, al regizorului Mantas Kvedaravicius care a fost ucis orașul ucrainean puternic bombardat de ruși, în timp ce lucre la peliculă. Filmul a fost finalizat de logodnica sa. Oficialii festivalului au interzis prezenţa echipelor ruse, însă va prezenta filmul „Tchaikovski’s Wife” al regizorului rus Kirill Serebrennikov, care a condamnat în mod deschis invazia Rusiei în Ucraina.

Marele Vangelis a murit! Lucrările vizionarului artist au ajuns și în spațiu

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri