Prințul Harry și Meghan Markle primesc 100 milioane $ de la Netflix. Viața lor, subiect de documentar

Prințul Harry și Meghan Markle primesc 100 milioane $ de la Netflix. Bănosul contract implică o producție record, cu aparatură tehnică de ultimă generație, filmările urmând să se desfășoare și în vila familiei Sussex din California.

O proprietate somptuoasă în Montecito, Santa Barbara, pe care ar fi cumpărat-o cu circa 13 milioane de dolari. Filmările la documentarul finanțat de cel mai important canal de streaming TV au început, Netflix urmând să lanseze serialul la începutul anului viitor. Anunțul a fost făcut înaintea marii sărbători a Coroanei, Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a la împlinirea a 70 de ani de când a urcat pe tron.

Prințul Harry și Meghan Markle primesc 100 milioane $ de la Netflix

Romică Țociu s-a lăsat de afaceri cu restaurante. A avut 10 localuri, baruri de plajă chiar și un club în centrul Capitalei

Prințul Harry și Meghan Markle primesc 100 milioane $ de la Netflix

La doi ani după ce a decis să se distanțeze de monarhie și să se mute în SUA, prințul Harry și Meghan Markle se vor întoarce la Londra, la marele eveniment al monarhiei britanice, însă fără camere de luat vederi. Mulți cred că după interviul scandalos dar de mare succes pe care cuplu l-au dat contracost lui Oprah Winfrey, documentarul produs de Netflix ar putea produce o ruptură majoră între soții Sussex și Familia Regală.

De când s-au mutat în Statele Unite ale Americii, prințul Harry și Meghan Markle  au încheiat acorduri de zeci de milioane. Ducii de Sussex, prinţul Harry şi Meghan Markle au anunțat că el și soția sa vor să fie pe cont propriu și să nu mai participe activ la evenimentele casei regale. Vestea a șocat atât familia regală, cât și pe britanici, care au cerut ca nepotul reginei și soția lui să nu mai primească bani publici.

Cum își impart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda de când sau căsătorit

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed