Romică Țociu s-a lăsat de afaceri cu restaurante. A avut 10 localuri, baruri de plajă chiar și un club în centrul Capitalei

0

Romică Țociu s-a lăsat de afacerile cu restaurant și cluburi. Veteranul comic și prezentator de televiziune, a subînchiriat și spațiul resturantului său din București.

Un loc ce, în trecut, a găzduit zeci de aniversări din showbiz-ul românesc și unde, în prezent, fostul patron Țociu de mai oprește nostalgic ”la un mic”, pe terasă. Se împlinesc 20 de ani în care Romică Țociu a început aventura sa în lumea restaurantelor și cluburilor, actorul de revistă fiind una din vedetele campioane în astfel de investiții.

Fosta Dana Marijuana vă invită La Dana. Vedeta hip-hopului anilor ’90 și-a deschis un nou local și galerie de artă

Romică Țociu s-a lăsat de afaceri cu restaurante. Este vedeta campionă cu astfel de investiții

Vedeta de la ”Te cunosc de undeva”, Țociu avut magazine alimentare, baruri estivale (în Mamaia, la Aqua Magic, Năvodari,  a administrat o plajă în Neptun, apoi în Olimp), a avut chiar și un club în centrul Capitalei și o cofetărie.

Romică Țociu, care a împlinit luna acesta 60 de ani, a obosit să mai poarte grija unei astfel de afaceri mai ales că a trecut și prin momente dificile. În urmă cu câțiva ani restaurantul său din București, situat în cartierul Dristor a fost mistuit de flăcări. Incendiul a pornit de la un magazin alimentar alăturat.

Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată. Încă nu s-a pronunțat divorțul și e-n scandal la partaj