AcasăMoney&PeopleFiica Andreei Esca a absolvit facultatea. Știrista a fost la ceremonie, în...

Fiica Andreei Esca a absolvit facultatea. Știrista a fost la ceremonie, în Anglia /FOTO

Fiica Andreei Esca a absolvit facultatea. Știrista, Alexander Eram dar și fratele mai mic al Alexiei au fost prezenți ieri la ceremonia ce a avut loc în campusul University for the Creative Arts din Anglia.

Alexia (21 de ani) a absolvit facultatea anul trecut încă ceremonia a fost amînată din cauza pandemiei. ”Suntem foarte mândri de tine și îți dorim o viață plină de fericire, în care cei de lângă tine să te prețuiască mereu la adevărata ta valoare și pe măsura sufletului tău, atât de bun”, a ținut să-și laude copilul Andreea Esca. Mario Fresh nu a putut ajunge la unul dintre cele mai importante evenimente din viața Alexiei Eram. Chiar și așa, artistul-care se află pe lista de artiști de la Neversea-, și-a asigurat iubita de aprecierea pe care o merită cu un mesaj în mediul online.

Lidia Buble despre cea mai grea perioadă a vieții sale. De foame, fura biscuiți din supermarket

Fiica Andreei Esca a absolvit facultatea. Știrista a fost la ceremonie, în Anglia

Pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Dar, pe de o parte știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea”, a explicat. „Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat pentru generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată”, a povestit Alexia Eram despre sprijinul pe care i l-a dat mama sa.

Cei mai bine plătiți solisti din muzica românească. Ei sunt bărbații din Top 3

 

Ultimele Articole