Lidia Buble despre cea mai grea perioadă a vieții sale. De foame, fura biscuiți din supermarket

Lidia Buble despre cea mai grea perioadă a vieții, când a venit la București să-și construiască o carieră. Era o tânără visătoare, ce dorea să-și folosească talentul de cântăreață. A plecat de acasă cu doar 40 de lei în buzunare.

Înainte să ajungă cea care este astăzi, vedeta topurilor muzicale, solista, care provine dintr-o familie cu adevărat numeroasă (are 10 frați), a trebuit să se angajeze ca bonă. ”Unul dintre cele mai grele momente din viaţa mea a fost exact momentul în care am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar. Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă în comparaţie cu cea de acasă, de la Deva. Eram efectiv singură într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni”, i-a spus Lidia Buble lui Damian Drăghici.

Cine este Andra Gogan, vedeta TikTok-ului. Are 10 milioane de fani în toată lume

Lidia Buble despre cea mai grea perioadă a vieții: ”Mâncam câte un biscuite de foame, aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă”

”Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără bani de mâncare şi mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine. Eu la momentul respectiv nu am privit-o ca pe un furt sau ca pe ceva rău. Sunt acei biscuiţi vărsaţi, treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuite de foame, aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă, pentru că nu mai aveam bani nici de metrou, nici de RATB. Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”, a spus artista care, de 10 ani este nelipsită în clasamentele muzicale.

Lidia Buble a debutat la 4 ani în corul bisericii unde predică tatăl său și unde se strânge întreaga familie. ”Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori.Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie”, spune Lidia Buble.

Andreea Bănică își inaugurează hotelul de la mare! ”Este la alt nivel față de cele din Eforie Nord”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri