Cine este Andra Gogan, vedeta TikTok-ului. Are 10 milioane de fani în toată lume

Cine este Andra Gogan, vedeta TikTok-ului nostru. Cea mai urmărită româncă pe platforma ce a sărit de un miliard de utilizatori activi pe lună, la nivel global, tocmai ce a împlinit 23 de ani și câștigă banii săi de la 5 ani.

Frumoasa actriță, cântăreață și creatoare de conținut video aflată în topul preferințelor pe platformele de social media are nu mai puțin de 10 milioane de urmăritori și peste 67 de milioane de aprecieri. Nu-i de mirare că tânăra din categoria ”influencerilor” în online a ajuns anul acesta pe scena fastuoasei ceremonii a Galei Premiilor Oscar, prin intermediul unui videoclip pe care l-a realizat pe TikTok  (bazat pe melodia animației „Encanto”, filmuleț care a fost nominalizat la Oscar 2022).

Evacuată din casa în care era chiriașă, Anda Adam a pierdut definitiv procesul cu proprietarii. Încă 3000 de lei are de plătit

Andra Gogan, vedeta TikTok-ului. În copilărie a stabilit două recorduri mondiale

Andra Gogan, vedeta TikTok-ului românesc. În copilărie, la doar 11 ani, Andra a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung concert live susținut de un copil (3 ore și 20 minune). Tânăra deține și recordul mondial pentru cele mai multe CD-uri lansate de un solist copil (16 albume, record confirmat pe 15 septembrie 2009 de oficialii „Guiness Book of Records”). Debutul său ca vlogger a fost în urmă cu 6 ani, cu o mini serie intitulată ”Cum să fii popular în liceu”. ”Trebuie să postezi foarte des pe tiktok, ca de exemplu eu postez cam patru clipuri pe zi. Important este că faci clipuri care să-i relaxeze pe urmăritori, dar mai ales trebuie ca videoclipurile pe care le încarci pe TikTok sau pe Youtube, trebuie să fie amuzante”, spune buzoianca fenomen pe rețelele de socializare..

Andreea Bănică își inaugurează hotelul de la mare! ”Este la alt nivel față de cele din Eforie Nord”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed