Andreea Bănică își inaugurează hotelul de la mare! ”Este la alt nivel față de cele din Eforie Nord”

După patru ani de muncă, Andreea Bănică anunță fericită că proiectul său de suflet, propriul hotel din localitatea sa natală, Eforie Nord,  este pregătit să primească primii turiști.

Vinerea viitoare, pe 15 iulie a.c., solista (44 de ani) și soțul său, Lucian Mitrea vor inaugura afacerea lor de pe litoral. ”Va fi plin hotelul. Știu că vă place ceea ce a ieșit, și nouă ne place cum arată, este altceva.(..) Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decât ce este în Eforie. Am pus mult suflet și ne dorim ca oaspeții să se simtă bine”, a mai spus Andreea Bănică care, lângă recepție, la parterul hotelului său a închiriat deja spațiul unei rețele de supermarket-uri, astfel încât oaspeții să nu facă drumuri lungi pentru frigider.

 

Selly, povestea primului milion de euro pe care l-a făcut. Cum a ajuns de la câștiguri de 50 de euro, la zeci de mii

Andreea Bănică își înaugurează hotelul de la mare: ”Ne-am născut și am copilărit la Eforie Nord și ne-am dorit să avem acest hotel”

”Ne-am născut și am copilărit la Eforie Nord- avem chiar o casă aici- și ne-am dorit să avem acest hotel”, ne-a spus soțul vedetei, fostul impresar artistic Lucian Mitrea, actualmente important dezvoltator imobiliar, cu mai mult de 100 de apartamente și garsoniere finalizate și vândute în Comuna Pantelimon, la doi pași de București.

Hotelul este cadoul afaceristului pentru soția sa, având în vedere că au împlinit  25 de ani de relație. Timp în care au reușit să clădească o avere impresionantă din muzică, agentia lor  booking artistic, organizări evenimente și imobiliare.

Evacuată din casa în care era chiriașă, Anda Adam a pierdut și procesul cu proprietarii. Încă 3000 de lei are de plătit

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed