AcasăMoney&PeopleEvacuată din casa în care era chiriașă, Anda Adam a pierdut definitiv...

Evacuată din casa în care era chiriașă, Anda Adam a pierdut definitiv procesul cu proprietarii. Încă 3000 de lei are de plătit

Evacuată din casa în care era chiriașă, Anda Adam a pierdut procesul cu proprietarii de la care intenționa să cumpere imobilul. Judecătorii au respins apelul solistei.

În plus, acesta este obligată să plătească cheltuieli de judecată, iar proprietarii de drept și-au anunțat intenția de a deschide încă o acțiune în instanță pentru a-și recupera chiria pe perioada cât cântăreața s-a folosit de vilă.

Este vorba de o construcțuie situată în vecinătatea vilei unde locuiește Anda Adam, situată în Bragadiru, pe care solista a plătit un avans de 5000 de euro pentru a o cumpăra. Însă nu a reușit să strângă,  mai mult, i-a supărat pe proprietarii de drept căci s-a efectuat modificări semnificative fără acceptul lor la vila care vedeta nu avea acte de proprietate. Tribunalul Ilfov a respins apelul solistei, decizia fiind comunicată ieri. În urma acțiunii, Anda Adam este obligată la plata a încă 3000 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

Evacuată din casa în care era chiriașă, Anda Adam a pierdut și procesul cu proprietarii. 3000 de euro o costă

În urmă cu ceva luni, solista, care se lăuda că este de găsit mai tot timpul pe șantier și că este implicată în construcția de noi vile, a fost evacuată din imobil prin hotărâre executorie. Când actele au fost gata, am contactat-o pe doamna Anda Adam. Mi-a spus că nu are banii și că urmează să facă credit pentru a achita imobilul. La un moment dat, am fost sunat de la bancă. Mi s-a spus că nu i se aprobă creditul. S-a constatat că a vrut să facă credit la o altă bancă pentru același bun”, a spus proprietarul imobilului care o acuză pe Anda Adam că i-ar fi cerut 30.000 de euro pentru investiția făcută în casa al cărei proprietar nu a fost niciodată. Anda Adam susține că și-ar fi dorit că o mute pe mama sa, care are în plan să se repatrieze din Statele Unite.Am avut toată bună intenția să o cumpăr, în niciun caz, nici nu voiam să păcălesc pe nimeni, nici nu voiam să trag vreo țeapă, pentru că nu aveam de ce”, a spus Anda Adam după ce a fost silită să plece din noua casă.

Selly, povestea primului milion de euro pe care l-a făcut. Cum a ajuns de la câștiguri de 50 de euro, la zeci de mii

Ultimele Articole