AcasăMoney&PeopleLa doar 20 de ani, fiica Andreei Esca și-a luat casă de...

La doar 20 de ani, fiica Andreei Esca și-a luat casă de 200.000 de euro. GALERIE FOTO/Cum arată apartamentul și cu ce se ocupă Alexia Eram

La doar 20 de ani, fiica Andreei Esca și-a luat propria casă, din proprii bani. Moștenind flerul financiar al tatălui său, Alexia Eram a ajuns să facă cea mai mare investiție din viața sa bazându-se pe contracte de imagine, căci face bani buni din activitatea sa pe rețelele de socializare (YouTube, Instagram, Facebook).

Mândră foc de achiziția sa, Alexia Eram a făcut, după cum era de așteptat, primul vlog din apartament. ”Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare!”, a scris Alexia.

Apartamentul are două dormitoare și un living și se întinde pe două etaje. Are o terasă la etaj și un balcon mai mică jos. Alexandre Eram, tatăl ei, a fost cel care a mai ajutat-o cu ideile pentru decorarea apartamentului. Alexia Eram a mers pe nuanțe de roz, alb și gri. Pentru amenajare, bruneta a dezvăluit că a ales un stil care îmbină elementele moderne cu cele retro. Nuanțele care domină în apartamentul Alexiei sunt gri și roz.

Fiica Andreei Esca și-a luat casă de 200.000 de euro, din munca sa

Povestea incredibilă a cântecului ”Forever Young” spusă chiar de Marian Gold

Fiica Andreei Esca și-a luat casă de 200.000 euro, din munca sa

”M-a inspirat culoarea roz – evident – pentru că este culoarea mea preferată și am vrut să fie retro-modern. colaborat cu un designer de interior, care m-a ajutat cu proiectarea casei. Evident, cu ideile mele și ale lui tata. Am vrut neapărat ca apartamentul meu să aibă un dressing, așa că am transformat al doilea dormitor în dressing: paradisul meu”, a spus Alexia. Apartamentul încă este în șantier, dar Alexia le-a dat o idee urmăritorilor despre imaginea finală, cu multe spații de depozitare, un dressing generos, la parterul apartamentului. Dressingul va fi amenajat în ceea ce era inițial un dormitor mai mic.

E vedetă de-o viață însă trăiește de pe urma câinilor săi. Ovidiu Anton are propria canisă, recunoscută internațional

Ultimele Articole