Fiica legendarului Elvis Presley, Lisa Marie Presley, a murit la 54 de ani. Avea o moștenire perpetuă de circa 20 milioane de $ anual

A murit Lisa Marie Presley, unica moștenitoare a geniului rock’ n’roll-ului Elvis Presley și fosta soție a lui Michael Jackson. Avea doar 54 de ani.

”Cu inima plină de durere trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: draga mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, este anunțul făcut de Priscilla Presley, mama sa. Conform presei americane, fiica ”regelui” a fost transportată în urmă cu două zile la spital, imediat după ce a participat la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, unde a susținut filmul ”Elvis” despre viața artistiă a tatălui său.

 Lisa Marie Presley fusese plasata în comă indusă după un șoc cardiac suferit. Starea sa s-a agravat ieri, după externare. Menajera a fost cea care a găsit-o în stare de inconștiență, fiind trasportată de urgență din nou, la spital.

Lisa Marie Presley a fost singurul copil al lui Elvis Presley și al actriței Priscilla Presley. La doar 9 ani, când a murit tatăl său, a devenit moștenitoarea averii colosale lăsată de marele Elvis, alături de bunicii săi. Lisa Marie a trecut printr-un șoc teribil după ce și-a pierdut fiul, în urmă cu doi ani.

Lisa Marie Presley a murit!  23 de milioane de dolari i-au revenit anul trecut de pe urma numelui tatălui său

Lisa Marie Presley a murit!  La 46 de ani de la moartea ”Regelui Rock ‘n’ Roll”, acesteia îi reveneau milioane bune de dolari din drepturi de autor și drepturi de administrare a mărcii. Anul trecut s-a câștigat circa 23 de milioane din albume vândute, de pe urma muzeului care îi este dedicat, suveniruri și bilete vândute la domeniul Graceland din Memphis, Tennessee, care cuprinde și un hotel cu 450 de camere.

Lisa Marie Presley a murit! ULTIMELE IMAGINI cu fiica lui Elvis de la ceremonia Globurilor de Aur, eveniment ce a avut loc în urmă cu două zile.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed