Fiica lui Bebe Cotimanis, afacere estivală. A construit cu tatăl său spații de cazare din containere, la Vama Veche

Adela Cotimanis a investit într-o afacere estivală dar și într-o experiență profesională pe care o va dezvolta pe viitor. Fiica popularului actor Constantin Bebe Cotimanis a construit din containere recondiționate o locuință turistică, destinată închirierii.

La realizarea ineditului proiect, ansamblu situat într-o zonă liniștită din Vama Veche s-a implicat chiar tatăl său, fostul jurat de la ”Românii au Talent” (Pro Tv), care a dat o mână de ajutor. Adela Cotimanis (34 de ani) a terminat prima etapă a proiectului, un apartament vast, cu trei dormitoare, living și bucătărie.

Ele sunt vedetele noastre care au trecut pe mașini electrice!

Fiica lui Bebe Cotimanis, afacere estivală. A făcut spații de cazare din containere, la Vama Veche

Adela Cotimanis, ce a studiat Film și Televiziune nu și-a dorit să urmeze o carieră artistică fatorită asocierii cu numele tatălui său, temându-se că va trăi în umbra părintelui.

Investitția Adelei Cotimanis, fiica cea mare a actorului din prima sa căsătorie,  a fost de circa 25.000 de euro. ”Nu poți să faci ceva de calitate altfel. Structura este ieftină, 3000 și ceva un container, dar apoi intervin aceleași prețuri ca în cazul celorlalte proiecte de locuit. Recunosc, a doua oară aș da mai puțini bani, am făcut și multe reparații pentru că nu erau noi”, a spus Adela Cotimanis pentru lovedeco. Adela intenționează să se folosească de experiența construirii spațiului și să dezvolte cu noi spații de cazare.

Daniela Gyorfi intră în afaceri! După o viața de cântat nu se mai bazează pe celebritate

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri