Fiica lui Gheorghe Gheorghiu și-a deschis propriul magazin în San Francisco. Andra face pălării hand made

0

Frumoasa fiică a lui Gheorghe Gheorghiu și-a inagurat duminică, în San Francisco, propriul magazin de modă. Andra Ștefania lucrează în faimosul Sillicon Valley, însă, în timpul liber, face pălării hand-made unicat și diferite articole vestimentare personalizate cu propriile branduri, 11 -Tales și  Bloc44.

Lansat anul trecut, brandul său de pălării s-a bucurat de multe comenzi doar datorită prezentării online, fapt ce a convins-o pe tânăra de origine română și pe Loren, iubitul acesteia, să deschidă împreună o galerie de comenzi și vânzare. La party-ul de inaugurare al magazinului boutique au fost prezenți mulți designeri locali, dar și fashion influenceri și jurnaliști.

Pasionată din adolescență de pălării, cucerită de eleganța pe care o aveau personajele din filmele istorice care își acopereau capetele, până ca articiolele sale să cunoască succesul, Andra (33 ani) și le-a promovat în campanii online, fiind și model pentru acestea (FOTO).

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu și-a deschis propriul magazin de prezentare în San Francisco

Andra Ștefania, care locuiește de aproape 20 de ani în California și își împarte timpul între munca în propriul atelier și slujba sa. Fiica artistului Gheorghe Gheorghiu a studiat finanțele și își desfășoară activitatea profesională în Silicon Valley unde se înregistrează cea mai mare aglomerație de firme producătoare de echipament IT de pe glob.

”Au atras-o întotdeauna pălăriile elegante. Este o colecție pornită din vocație, nu o vede ca pe o afacere. Andra își amintește fiecare pălărie pe care a făcut-o, pe cei ce i-au devenit clienți, dar mai ales bucuria și aprecierea acestora, și, de fiecare data când are timp, se relaxează făcând pălării”, ne-a spus artistul despre inedita pasiune a fiicei sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.