AcasăMoney&PeopleFiica ”regelui fotbalului românesc”, Kira Hagi este prințesă de film. A primit...

Fiica ”regelui fotbalului românesc”, Kira Hagi este prințesă de film. A primit cel mai important rol din cariera sa

Kira Hagi, în cel mai importat rol al său. Fiica ”regelui” va juca într-un film despre viața lui George Enescu, unde o va înruchipa pe prințesa Alice Cantacuzino. Filmările pentru lungmetrajul ”Enescu-Geniul și Prințesa” s-au încheiat, pelicula urmând să aibă premiera la anul.

Tânăra actriță ce are un nume moștenit uriaș, depune toate eforturile ca acest nume să fie unul onorabil și în lumea artistică. Artistă plastică și actrița, absolventă a Academiei de Film din New York și a Școlii Britanice din București, cu aptitudini CIE Advanced Level în Artă și Design, a punctat mai multe roluri, pe scena prestigiosului Teatru Nottara, în lumea filmului pentru copii și cinematografie.

Fiica ”regelui fotbalului românesc”, Kira Hagi este prințesă. Joacă în cel mai important rol al său

”Tocmai s-au încheiat filmările pentru filmul «Enescu – Geniul şi Prinţesa», este un film despre viaţa şi iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit şi investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice.

Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanţă, dar şi corespondent de război, în Al Doilea Război Mondial. Urmăriţi pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aştept premiera!”, se mândrește actriţa Kira Hagi într-un anunț postat pe pagina sa de socializare.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.