Fiica unei paciente de la Balș: ”Am dus o aerotermă pentru mama mea. Mi-au spus că asta e situația, nu au căldură”

0
5
Fiica unei paciente de la Balș: ”Am dus o aerotermă pentru mama mea. Mi-au spus că asta e situația, nu au căldură”

Mihaela Tănase, fiica unei paciente internate la Institutul Matei Balș, a declarat că, în urmă cu o săptămână, a dus o aerotermă în salonul mamei sale.

„În urmă cu o săptămână, pentru mama mea am dus o aerotermă la etajul 3, pavilionul 5, camera 17. Mi-au spus că asta e situația, nu au căldură. Au verificat și au spus că unele saloane au aeroterme, altele nu, și mi-au spus că dacă vreau, pot să îi aduc. Personalul medical a îngrijit-o corespunzător. Dar incendiul și acest transport al ei la Spitalul Militar Central a adus-o într-o situație foarte critică. Concentrația în oxigen a scăzut la 50, situația ei este foarte gravă.”, a declarat Mihaela Tănase.

 

Efectele pozitive ale pandemiei: DA! Există!

 

Potrivit primelor informații din anchetă, o primă ipoteză privind cauza incendiului de la „Matei Balș” este utilizarea unei aeroterme. Totuși, informația a fost negată de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

 

Dimineață CUMPLITĂ la BALȘ! Au murit oameni în INCENDIU

 

 

În dimineața zilei de vineri, 29 ianuarie, un incendiu a izbucnit la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, în urma căruia patru pacienți au murit, iar peste 120 au fost transferați la alte spitalei din Capitală. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare și ucidere din culpă, iar o anchetă este în desfășurare.