Filmările pentru Survivor All Stars s-au încheiat. Concurenții se vor întoarce în junglă pentru finala LIVE de 100.000 de euro!

0

Filmările pentru Survivor All Stars s-au încheiat iar toți concurenții s-au întors în țară după aproape patru luni petrecute în Republica Dominicană.

Însă aventura nu s-a încheiat pentru telespectatorii care așteaptă cu nerăbdare unificarea celor două echipe. Din 26 de concurenți au mai rămas doar 12 care se vor afla din nou în competiție pentru marele premiu al reality show-ului, acela de 100.000 de euro.

Filmările pentru Survivor All Stars s-au încheiat! Celor 12 le va fi recompensată financiar și puterea dea rezista 13 săptămâni în junglă, în afara șansei de a intra posesia premiului sezonului cinci. Chiar dacă finaliștii au ajuns acasă, aceștia se vor reîntoarce în Republica Dominicană pentru finala Survivor All Stars, care va fi transmisă în direct. Aventura de după unificare continuă la Pro Tv în zilele de marți, miercuri și joi, de la 21:30. ”Ceea ce nu știu ei este că această reuniune va avea un deznodământ neașteptat!”, transmite Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.

Bazat pe un format internațional de succes, Survivor a debutat în România la Kanal D (timp de două sezoane, 2020-2021), ca apoi să ajungă la telespectatori prin intermediul postului Pro Tv. Solista Elena Ionescu este câștigatoarea primului sezon, apoi Zanni (Zanidache Robert Edmond), Alexandru Delea și Dan Ursa.