Anca Serea are zeci de mii de euro investiți în pantofi: ”Nu sunt chiar 500!”

Garderoba Ancăi Serea este mai mare decât își poate închipui cineva, câteva sute de perechi de pantofi.

 ”Nu sunt chiar 500 de perechi”, lămurește situația fosta vedetă de televiziune Anca Serea, care este sigură că numărul lor se încadrează undeva între 200 și 300 de perechi de pantofi.

 ”A fost un vis pe care îl aveam de când eram mică, când îmi doream să am un dulap care să fie exclusiv pentru haine, pantofi și genți! În fiecare casă în care mergeam construiam un dressing! Acum nu pot să zic că este într-o ordine perfectă pentru că mereu mai luăm ceva și rămâne dezastru în urma noastră! Dar da, avem un dressing!”, spune Anca Serea, care, după șase sarcini rămâne o iubitoare a pantofilor cu toc înalt.

Anca Serea are zeci de mii de euro investiți în pantofi! Evident că un astfel de dressing ocupă mult spațiu. Dacă mai pui că ea și soțul său, muzicianul Adi Sînă, sunt părinți pentru șase copii, toți sub același acoperiș, spațiul locative pare bine drămuit. Și totuși, pe lângă camere pentru numeroasa sa familie, și-a găsit una generoasă și pentru colecția sa de pantofi. O casă generoasă, spațioasă, cu două etaje și camere pentru toți, pe care cuplul Anca Serea (43 de ani) și Adi Sînă (46 ani) au dat circa 500.000 de euro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed