Firea NU mai suportă ce vede în noul Guvern: Acești oameni fārā inimā și milā

0
6
Firea NU mai suportă ce vede în noul Guvern: Acești oameni fārā inimā și milā

Senatoarea Gabriela Firea, preşedinte PSD Bucureşti, îl critică pe ministrul Sănătăţii, după ce acesta a afirmat, într-un dialog cu primarul Clotilde Armand, că spitalele scoase din administrarea Consiliului Local Senator 1 vor fi “în administrarea lor proprie”. Fostul primar general al Capitalei afirmă că spitalele riscă să rămână fără bani, iar pacienţii vor fi obligaţi să plătească pentru servicii care ar trebui să fie gratuite.

“Ditamai ministrul Sānātātii a declarat azi nonsalant cā cele 4 spitale lāsate fārā finantare de amica sa inconstientā Clotilde sunt acum în “admninistrarea lor proprie”. Adicā : pe cont propriu! În aer, mai pe scurt! Si cā “pot primi finantare si de la Primāria Capitalei si de la Sectorul 1”.

Poate a fost plecat din localitate. Dar si Clotilde, si Frigusor, s-au spalat pe mâini si au decis sā NU finanteze spitalele abandonate.

Este de necrezut si un fapt fārā precedent ca un ministru al Sānātātii sā fie atât “je m’en fiche” fatā de sistemul medical!

Trareazā spitalele de parcā ar fi hale de productie industralā si ar scoate profit, pe care sā-l distribuie cātre investitii în sānātate si cheltuieli de functionare!

Sau, de fapt, asta se doreste?

Sā ajungā sā plāteascā pacientul, chiar dacā este asigurat, si ar trebui sā beneficieze de gratuitate!

Acesti oameni fārā inimā si milā de oameni trebuie opriti din actiunile lor iresponsabile!”, scrie Firea pe Facebook.