Fizician celebru: ”Extratereștrii, cu milioane de ani mai avansați decât noi”

0
68

Faimosul fizician american Michio Kaku a spus recent că ”în curând, șansele sunt foarte mari să putem intra în contact cu o civilizație spațială inteligentă”, aflată dincolo de lumea noastră. Acum, el afirmă că există posibilitatea ca extratereștrii să fie cu milioane de ani mai avansați decât oamenii.

Teoreticianul și cunoscutul om de știință nu este străin de afirmațiile îndrăznețe despre viața extraterestră. Recent, el a postat câteva mesaje interesante pe rețeaua de socializare Twitter, adresate colegilor săi din domeniul științific, potrivit Futurism.

Michio Kaku a implorat fizicienii să ”păstreze o minte deschisă” la posibilitățile ca OZN-urile să fie dovezi ale unor forme de viață avansate, care vizitează Pământul.

”De când am participat la mai multe emisiuni TV despre OZN-uri, oamenii m-au întrebat despre opinia mea. Cred că este o întrebare științifică legitimă, să ne punem problema de unde provin aceste apariții ale OZN-urilor. Asta nu înseamnă că aceste OZN-uri sunt neapărat de pe altă planetă, dar…

Ar trebuie să fim deschiși la această posibilitate. Mulți fizicieni sunt sceptici, deoarece stelele sunt atât de departe, dar asta presupune că extratereștrii sunt doar cu un secol în fața noastră”.

El a spus că ”există posibilitatea ca extratereștrii să fie cu milioane de ani mai avansați din punct de vedere tehnologic ca oamenii, noi legi ale fizicii s-ar deschide, așadar stați cu mintea deschisă”.