Florin Cîţu: Nu sunt adeptul variantei vaccinaţi/nevaccinaţi care să meargă separat la mall. Am avut mall-urile deschise anul trecut, când nu aveam vaccin. Ar fi ridicol să le închidem acum, când avem vaccinul

0

Florin Cîţu a fost întrebat sâmbătă, la Botoşani, dacă va fi necesar paşaportul COVID în malluril, în weekend. 

“Ne gândim şi la această soluţie. Eu nu sunt adeptul discriminărilor, dar acel paşaport include mai multe variante: persoane vaccinate, persoane testate, persoane care au trecut prin boală. Nu sunt adeptul variantei vaccinaţi/nevaccinaţi care să meargă separat la mall. Am avut mall-urile deschise anul trecut când nu aveam vaccin şi ele erau deschise. Ar fi hilar şi ridicol să le închidem acum când avem această soluţie, vaccinul. Nu văd această soluţie niciodată”, a afirmat Florin Cîţu.

El a vizitat un centru de vaccinare din Botoşani, afirmând că a dorit să verifice că această capacitate de vaccinare este intactă. 

“Am venit să văd că există această capacitate de vaccinare, că este intactă, că nu s-a schimbat nimic şi suntem pregătiţi pentru a vaccina la capacitate maximă. (…) E foarte important să păstrăm capacitatea de vaccinare”, a explicat premierul.