Florin Dumitrescu vorbește prima oară despre procesul și daunele financiare ce i se cer după demisia de la Antena 1: ”Mi-am pierdut toate drepturile că am semnat un contract. 9 ani n-am existat profesional”

Chef Florin Dumitrescu este unul din cei trei demisionarii de la ”Chef la Cuțite”, show-ul culinar de televiziune cu care s-a identificat aproape 10 ani.

O perioadă a preferat să fie reținut din pricina proceselor pe care fostul trust le-a intentat lui, dar și celoralți doi jurați ai emisiunii sus amintite – Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Însă acutizarea scandalului în instanță cu foștii angajatori l-au făcut pe chef-ul de televiziune să răbufnească. Situația în care s-a ajuns nu este una plăcută, caz dezbătut de Florin Dumitrescu pe pagina sa de socializare:

Chef Florin Dumitrescu, despre procesele după demisia de la Antena 1:”Mi-am pierdut toate drepturile posibile doar pentru că am semnat un contract. E un pic dubios și un pic cam greu de dus

”Mă aflu acum cu procesul pe rol, cu amenințări de la avocați, cu notificările pe care le tot primesc de la avocații fostului trust cu care am colaborat. Da, e sensibilă povestea. (…) Ca persoană publică sau privată, mi-am pierdut dreptul la libera exprimare, mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt, mi-am pierdut toate drepturile posibile doar pentru că am semnat un contract. E un pic dubios și un pic cam greu de dus”, spune cunoscutul bucătar despre situația conflictuală în care s-a ajuns.

”Am două procese pe rol, în civil – pentru interpretarea unor clauze din contract (…) Mi-am dedicat acești ultimi 9 ani cu speranța că fac bine. S-au șters cu buretele. Eu 9 ani de zile n-am existat din punct de vedere profesional”, a mai spus Dumitrescu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed