x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(14) "moneyamppeople"

Florin Piersic Jr., noua ”voce” a Pro TV-ului!

După recenta plecare a lui Bebe Cotimanis, a cărui voce s-a legat de identitatea Pro TV, cel mai popular post de televiziune românesc l-a angajat pe Florin Piersic Jr. Actorul va fi voiceover pentru viitoarele promo-uri ale televiziunii.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 29.10.2020, 15:09

Florin Piersic Jr., în vârstă de 52 ani, va face echipă cu George Vintilă și Valentin Teodosiu. În urmă cu câteva săptămâni, Bebe Cotimanis și-a anunțat despărțirea de Pro TV, punând capăt unei colaborări ce a durat 25 de ani.

Cotimanis (65 ani) s-a mutat cu imagine și voce la Prima TV, care are acționari noi. Vocea sa se va fi auzit si la celelalte televiziuni sportive ale grupului Clever Media – Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 si Look 4K. Actorul are o bogata experiență în domeniu și este cunoscut telespectatorilor pentru rolurile sale în seriale de televiziune dar și un actor indrăgit al teatrului românesc, jucând în piesele Teatrului Nottara. Fostul jurat al emisiunii ”Românii au talent”, a recunoscut ulterior că plecarea sa s-a datorit motivelor economice, ”contractele devenind mai subțiri.”

Brad Pitt este singur! Starul s-a despărțit de modelul Nicole Poturalski, spre bucuria fanelor sale cârcotașe

”Este un moment în care ne reinventăm, indiferent de meseria pe care o avem. Anul acesta a fost, și pentru mine, o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac și alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum. Propunerea venită din partea PRO TV a fost neașteptată și cred că este un real upgrade pentru mine. Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puține reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să țin foarte mult și, recent, în două audio book-uri. Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de povești, de lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă liniște. Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din ”jungla” în care trăim: fie că este în clipa în care ajungi acasă, fie că este în trafic când poți asculta și poți evita să te mai enervezi la primul claxon. Pentru mine, această colaborare este o provocare și abia aștept să văd cum o să mă descurc în noua situație”, a declarat Florin Piersic Jr.

”Felul în care Florin Piersic Jr. vorbește, timbrul vocii și nu în ultimul rând personalitatea lui, se potrivesc foarte bine cu brand-ul nostru și această colaborare va fi cu siguranță remarcată de telespectatori. Emoția pe care o poate transmite Florin Piersic Jr. va aduce un plus în cumunicarea show-urilor noastre și le va apropia mai tare de public” , vorbește despre noua ”achiziție” Vasile Alboiu, director de creație al  Pro TV.

George Mariș a murit! Cel mai bun concurent de la ”Ninja Warrior” s-a prăbușit cu parapanta

FOTO Cristian Radu Nema