Florin Piersic Jr și Tudor Chirilă joacă alături de Samuel Jackson

Florin Piersic Jr. și Tudor Chirilă joacă alături de marile staruri hollywoodiene Samuel Jackson, Michael Keaton și Maggie Q. Cei doi actori români fac parte din distribuția producției  „The Protégé” ce a fost filmată în România.

În distribuție mai fac parte actorii George Piştereanu şi Cosmin Dominte. Filmul, în regia lui Martin Campbell (“The Expendables”, “James Bond – Casino Royale”, “Masca lui Zorro”), va avea premiera mondială pe 20 august a.c. și este una dintre cel mai mari producții cinematografice filmate în țara noastră, în ultimii ani. Pentru acest film scris de Richard Wenk (”The Equalizer 2”, “The Expendables”) s-a filmat timp de trei luni la București și Snagov de la începutul anului trecut până la debutul lockdown-ului din martie 2020 cu o numeroasă echipă de tehnicieni români și peste 100 de figuranți. O parte din acțiune se petrece chiar la București.

De ce a părăsit Andra ”Vocea României”. ”Se aruncau mici cuțite spre mine!”

Florin Piersic Jr și Tudor Chirilă joacă alături de Samuel Jackson

Director de imagine pentru acest film este David Tattersal, care a lucrat şi la filmele din franciza „Star Wars”, scrise si regizate de George Lucas (“Ameninţarea Fantomei” – 1999 , “Attack of the clones” – 2002 şi “Revenge of the Sith” – 2005).

Michael Keaton s-a făcut cunoscut în zeci de filme de success (amintim ”Birdman”, “Batman” ori “Robocop”),  Samuel L Jackson (“Matrix”, Jurassic Park”, “Good Fellas”, “Pulp Fiction”) şi Maggie Q (“Designated Survivor”, “Divergent”, “Mission Impossible 3”).

Începe Eurovision 2021, cel mai mare eveniment muzical de la începutul pandemiei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed