x


  • EUR
    4.8715
    USD
    4.0088
string(14) "moneyamppeople"

Folcloristul Florin Grigore a pus lacătul pe ușile saloanelor sale de evenimente ”În șapte ani, am băgat 350.000 euro”

Încă un artist cu afacerea în faliment! Solistul de muzică populară Florin Grigore și-a închis saloanele de evenimente pe care le avea în zona Piața Delfinului din București. În ultimii ani, localurile cântărețului au găzduit zeci de aniversări din lumea vedetelor și evenimente mondene.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 12.01.2021, 14:49

Solistul este într-o situație nu tocmai bună, căci, după falimentul localurilor, nici măcar meseria sa de bază, cântatul, nu o poate face, fiind aproape imposibil din cauza problemelor sociale  bine cunoscute.

”Am închis odată cu începerea pandemiei. Am plătit chiria încă o lună apoi am convenit cu proprietarul să plătim în momentul în care deschidem. Spre vară, când se preconiza că se vor deschide terasele, am încercat să renegociem chiria ca să supraviețuim.

S-a aflat cauza morții lui Dj Pascal, într-o cameră de hotel din Pitești!

Toată marfa expirase, trebuia să fac și aprovizionare undeva la 20.000 de euro. Proprietatul nu a vrut și am reziliat contractul. În șapte ani de zile, am renovat de trei ori locația și am mai făcut două saloane de evenimente. Am băgat câteva sute de mii de euro în localuri”, spune solistul Florin Grigore care încearcă să țină funcțională o cafenea, care și ea funcționează la capacitate minimă.

”Funcționăm în program de take away, vine clientul, își ia cafeaua și pleacă. Suntem la limita supraviețuirii și cu ea. Și acolo am investit 60.000 de euro”

Alexander Nanău, regizorul filmului ”Colectiv”, a refuzat media oferită de Klaus Iohannis.