Fosta soție a lui Ilie Năstase, a pierdut procesul cu celebrul designer Philipp Plein. I-a interzis să-și mai asocieze imaginea cu brandul de lux

Fosta soție a lui Ilie Năstase, Brigitte a pierdut definitiv procesul cu celebrul designer Philipp Plein. Hotărârea este definitivă. Faimosul modist de lux ce se bucură de o popularitate internațională, a chemat-o în nume personal, în instanță, pe româncă.

În vară, Brigitte și Florin Pastramă au fost plasați sub control judiciar după ce au recunoscut la poliție că măștile de protecție pe care le-au vândut, personalizate cu  branduri de lux precum Louis Vuitton ori Gucci, nu erau originale. Procesul s-a încheiat la Curtea de Apel București după trei ani. Designerul german a acționat-o în judecată pe Brigitte Pastramă acuzând-o că s-a folosit de logo-ul celebrul brand de lux în campania de promovare a unui magazin pe care timișoreanca l-a avut într-un mall din nordul Bucureștiului.

Walter Zenga se iubește tot cu o româncă trăznet! Proaspăt divorțat, noua iubită este mai tânără cu 30 de ani

Fosta soție a lui Ilie Năstase, a pierdut procesul cu celebrul designer Philipp Plein. I-a interzis să-și mai asocieze imaginea cu brandul de lux

Plein a depus în instanță o corespondență pe care el ar fi avut-o cu românca, în care designerul refuză francizarea brandului de către Brigitte. Confom acuzațiilor, acesta a creat o falsă asociere cu niște produse. În plus, scopul său a fost  să-și dezvolte capitalul de imagine  pe spatele brandului Philipp Plein în emisiuni de televiziune.

Philipp Plein a solicitat ca numele brandului lui să nu mai fie asociat în ”campanii publicitare agresive”, dar și să nu mai apară în vitrina spațiului pe care îl deține Brigitte din acel centru comercial, ca să nu inducă ideea că acela ar fi un magazin oficial al lui. Avocatul fostei soții a lui Ilie Năstase au spus în instanță că Brigitte nu ar avea nevoie de o reclamă pe spatele brandului întrucât, în România, acesta este mai cunoscutră decât designerul german.

Cât te costă să-ți cânte Loredana, Delia, Andra, Smiley ori Ștefan Bănică Jr. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed