El este fratele lui Dorian Popa. Și Ciprian are succes, în alt domeniu și în străinătate

Puțini știu că Dorian Popa are un frate, de asemenea, foarte apreciat și iubit. Fratele mai mare al vedetei YouTube-ului autohton, Ciprian Popa a făcut carieră în afara țării într-o zonă profesională respectabilă, medicina.

Față de fratele său ce a găsit celebitatea acasă, Ciprian este medic (a absolvit Facultatea de medicină din Constanța) și lucrează la o clinică din Mannheim, Germania, unde și-a întemeiat o familie. Ciprian s-a căsătorit cu Paola Andrea Rajos Navoez și i-au făcut și unchi pe ”Mr Hâtz” al online-ului româneasc. Ciprian a devenit tătic de fetiță. Dorian și Ciprian au o relație foarte bună, în ciuda problemelor pe care familia le-a traversat. Cei doi  au fost la un pas să fie despărțiți odată cu divorțul părinților lor.

El este fratele lui Dorian Popa. Și el are succes în alt domeniu, însă în străinătate

Mihaela Radulescu nu mai are nici o proprietate în România. Are adresa în Monaco, într-o vilă de 40 milioane euro

El este fratele lui Dorian Popa. Și Ciprian are succes, în alt domeniu și în străinătate

Deși Dorian Popa face zeci de mii de euro din interesul pe care îl arată fanii săi asupra postărilor din viața sa (are 2,3 milioane de urmăritori), Ciprian preferă să nu-și pună ”pe tapet ”viața, în mediul online. ”Separarea s-a produs, dar divorțul nu a venit imediat. Noi eram oarecum mititei, eu și fratele meu, Ciprian. Să nu încercați vreodată să țineți partea vreunui părinte. Tata nu a înțeles acest lucru și a încercat la un moment dat să ne interzică să vorbim cu mama mea, spunând lucruri ce nu trebuiau spuse”, povestea Dorian Popa despre cum i-a afectat ruptura dintre părinții săi.

 

Dorian Popa a câștigat primii bani la doar 13 ani. Cu ce se ocupa în adolescență vedeta online-ului

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed