Dorian Popa a câștigat primii bani la doar 13 ani. Cu ce se ocupa în adolescență vedeta online-ului

0

Preferatul noii generații, astăzi Dorian Popa câștigă bani doar expunându-și preocupările de zi cu zi pe internet. Bani îi vin și din muzică dar și modă, căci hainele cu eticheta sa se vând, mai nou, și în mall-uri.

La 33 de ani trăiește pe picior mare, căci, după ce și-a ridicat o frumoasă vilă, s-a apucat de construcția propriului ansamblu rezidențial. Dorian spune că a fost descurcăreț de mic, iar primii bani i-a făcut la vârsta de 14 ani. A muncit mult până să-și formeze o comunitate online de milioane de admiratori iar primul pas pe drumul către succes l-a făcut în timpul liceului căci a fost nevoit să lucreze pentru a-și ajuta mama și fratele.

Secretul ascuns al iubitei lui Victor Slav! Blondina a făcut videochat /FOTO

Dorian Popa a câștigat primii bani la 13 ani ”Am început să repar calculatoarele vecinilor mei”

”La 14 ani, când s-a întâmplat ruperea dintre ai mei, am trecut de la o situație financiară medie, la una spre slabă. Dar n-a fost așa de deranjant pentru mine, cred că a fost unul dintre cei mai putenici factori motivaționali din viața mea. Am început să câștig primii bani încă de la 13 ani, când mă duceam prin cartier și am început să repar calculatoarele vecinilor mei. Eu aveam calculator de la 7 anișori, mi-au plăcut întotdeauna lucrurile legate de informatică, mă pricepeam să formatez un calculator, să reinstalez toate serverele, că pe vremea aia nu era ca acum. Făceam bănuți frumoși, la mine în cartier eram informaticianul de bază. Singurel am învățat, cu internetul pe telefonul fix”, povestește Dorian Popa care, la 18 ani și-a cumpărat singur prima mașină, un Matiz.

Alexandra Stan, artista de a generat peste 1.500.000 de euro în carieră, nu are casa sa. ”Vreau să îmi iau un apartament la anul”