AcasăMoney&PeopleSecretul ascuns al iubitei lui Victor Slav! Blondina a făcut videochat /FOTO

Secretul ascuns al iubitei lui Victor Slav! Blondina a făcut videochat /FOTO

Secretul ascuns al iubitei lui Victor Slav! Blondina a făcut videochat! Actualul prezentator Kanal D este îndrăgostit lulea de Elena Lupu, relație pe care se străduie să o țină cât mai departe de ochii curioșilor, pățit fiind cu relațiile anterioare.

Un alt motiv pentru care Victor Slav nu se prea expune cu cea care este cunoscută în mediul monden drept Selina, este că, în trecut, aspectuoasa domnișoară ar fi făcut show-uri pentru adulți. ”Sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieşim în evidenţă şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuţi publicului larg”, a  spus Victor Slav în urmă cu ceva vreme referitor la noua sa relație  pe care gurile rele spun că o ține la secret având în vedere activitatea din trecut a aspectuoasei sale iubite.

Alexandra Stan, artista de a generat peste 1.500.000 de euro în carieră, nu are casa sa

Secretul ascuns al iubitei lui Victor Slav! Blondina a făcut videochat

Conform cancan.ro, pozele de atunci, față de cele acum, sunt ușor diferite, însă există câteva detalii care ar da-o de gol pe Selina. Tânăra ar fi apelat la ajutorul specialiștilor pentru a se „tuna”, dar tatuajul de pe claviculă, trăsăturile feței și culoarea ochilor sunt doar câteva dintre elementele vizibile cu ochiul liber.

Îndrăgostit până peste cap de Selina, pe care a cunoscut-o într-un local, Victor Slav a declarat recent că își dorește să aibă o relație de durată cu blonda. Mai exact, fostul prezentator TV a mărturisit că este foarte îndrăgostit de iubita lui, vrea să o ia de nevastă și chiar să facă și alți copii.Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, cu care are o fetiță, pe Sofia, de 5 ani.

Aura Urziceanu a împlinit 75 de ani. Este cea mai mare personalitate pe care a dat-o jazz-ul românesc

Ultimele Articole