AcasăMoney&PeopleFrații Tate au angajat unul din faimoșii avocați ai celebrităților. Își pun...

Frații Tate au angajat unul din faimoșii avocați ai celebrităților. Își pun speranțele în Tina Glandian, cea care i-a apărat pe Mike Tyson, Kesha ori Chris Brown

Frații Tate, milionarii britanici reținuți pentru conducerea unui grup infracțional, trafic de persoane, viol și alte ilegalități, și-au angajat un avocat celebru de la Hollywood.

”Extrași” din viața lor extravagantă și trimiși în arest, Tristan și Andrew Tate, cei doi fac eforturi să scape cât mai repede din spatele gratiilor și au angajat-o pe faimoasa Tina Glandian, devenită celebră după ce a apărat clienți precum Mike Tyson, actorul Jussie Smollett, solista Kesha, Chris Brown ori luptătorul Cain Velasquez. Americanca se află deja la București și i-ar fi vizitat pe cei doi frați la arestul central.

Frații Tate au angajat unul din faimoșii avocați ai celebrităților din SUA: ”Noi am alcătuit o echipă globală, având în vedere dimensiunea globală a acestui caz”

”Tina Glandian a venit să se alăture echipei noastre. Noi am alcătuit o echipă globală, având în vedere dimensiunea globală a acestui caz. Avem încredere completă în sistemul judiciar din România că va oferi o anchetă onestă și corectă, dar am alcătuit o echipă foarte conjugată, care funcționează ca un mecanism bine uns”, este declarația Mateei Petrescu, director de comunicare în cazul Tate.

Tristan și Andrew Tate, care au fost reținuți  pe 30 decembrie, anul trecut, au fost aduși astăzi la Curtea de Apel București unde se va analiza contestația lor la decizia arestării.

Tina Glandian face parte dintr-o celebră echipă de avocați Geragos& Geragos din New York.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.