Fuego vorbește deschis despre averea sa: ”Investițiile mele au fost bine gândite”

În 25 e ani de cântat, Paul Surugiu, Fuego așa cum este cunoscut întregii țări, ”s-a strecurat” încet și sigur în clasamentul soliștilor cu cea mai mare avere făcută prin forțe proprii, din activitatea artistică. Ba chiar i-a depășit pe mulți artiști ale căror spectacole sunt evenimente lăudate și asta dintr-un motiv lăudabil.

Artistul de 45 de ani, cântă de 25 în foc continuu, fiind real campion ca număr de evenimente, cu câteva mii de concerte. Față de colegii săi din breasla artistică s-a afirmat și prin actele sale de caritate, burse în valoare de zeci de mii de euro fiind încredințare prin fundația sa tinerilor artiști. Altfel, niciodată nu a aruncat banii pe lucruri extravagante și se consideră extrem de compătat.

Fuego vorbește despre averea sa: ”Investițiile mele au fost bine gândite”

”Investițiile mele, în ani, au fost bine gândite și temperate. Nu-mi permit, la cât muncesc -și am muncit-, să arunc banii în neant, pe fereastră, într-o zona pe care nu o știu,cum ar fi investițiile imobiliare în alte țări. Asta nu înseamnă că nu e în regulă! Dar nu mi-aș lua o casă în altă țară. Dacă vreau să vizitez orice loc din lumea asta mare, mă sui în avion și merg acolo. Nu am nevoie de o proprietate care să mă lege de un loc sau de o investiție care să fie vulnerabilă!”, spune solistul care are o frumoasă vilă în apropierea Bucureștiului, una la Vâlenii de munte și întotdeauna își cumpără automobile sigure având în vedere miile de kilometri pe care îi face săptămânal, între spectacole.

”Nu mă plâng, nu e cazul de aşa ceva. Mereu am considerat că trebuie să mă gândesc şi la ziua de mâine, chiar dacă trăiesc intens clipa zilei de azi!”, adaugă Fuego.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri