Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit piscină cu apă sărată. Au dat o avere!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au văzut  în sfârșit gata vila mult visată, un proiect original pe care l-au creionat împreună cu arhitectul. Vila a înghițit o mică avere, însă este unică. Dincolo de casa lor ”nepereche” atracția este piscina din curtea casei, una cu apă sărată.
”Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării. Apa cu sare, le face foarte bine fetițelor (Victoria Bella -4 ani și Iris Selena-3 ani-n.r.). Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, spune vedeta de televiziune. Vila de la Corbeanca are două etaje, o curte generoasă și piscină, și a costat circa 200.000 euro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat bunurile înainte de căsătorie. De ce au făcut asta?

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au piscină cu apă sărată. Au dat o avere!
”Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi ne-am făcut un spațiu mai mare, unde dormim, dar și chiar dacă dormim, ne-am dorit să fie un spațiu așa, mai pe placul nostru”,  dă amănunte solistul Tavi Clonda.

David Popovici vrea să revoluționeze înotul! Antrenorul campionului: „E timpul pentru un nou mod de abordare”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed