AcasăMoney&PeopleValentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat bunurile înainte de căsătorie. De...

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat bunurile înainte de căsătorie. De ce au făcut asta?

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat bunurile înainte de căsătoria lor. Au luat de comun acord acestă decizie și au preferat să nu vorbească de motivele ce i-au determinat să ajungă în fața notarului.
Fostul model internațional, Valentina Pelinel (41 de ani) susține că nu a fost niciodată vorba de bani, actualul său soț cucerind-o prin felul său de a fi. În plus afirmă că se completează cu soțul său și fac echipă bună și în afaceri.
”Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui, și m-a cucerit prin felul său unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Pe plan financiar, cu atât mai mult am avut de învățat de la cineva ca el. Și apreciez faptul că este un om de afaceri asumat și respectat”, spune Valentina Pelinel (41 de ani) care are multe investiții, bani pe care i-a strâns din cariera sa de model de recunoaștere internațională.

Bacalaureat 2022. Ce subiecte au fost date la Limba și literatura maternă

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat bunurile înainte de căsătorie. De ce au făcut asta?
 ”Orice investiție vine însoțită de riscuri. Nimic nu e safe 100%. Dar și dacă nu riști, nu câștigi. Cred că cel mai important este să te adaptezi și să înveți să pierzi și să mergi înainte, indiferent de obstacol, pentru că doar așa vei ști și să câștigi”, spune cea care s-a ocupat și de afacerile multimilionarului în perioada cât acesta s-a aflat în spatele gratiilor. În special de cele două stranduri din București dar și un hotel la Olimp. Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți din 2018 și au împreună 3 copii.

Scene incredibile la Budapesta: o sportivă americană, salvată de la înec de propria antrenoare: “Nimeni nu a intervenit”

Ultimele Articole