AcasăMoney&PeopleGabriela Firea ”a rupt” prietenia cu Simona Gherghe după 20 de ani!...

Gabriela Firea ”a rupt” prietenia cu Simona Gherghe după 20 de ani! Soțul vedetei Antena 1 a fost șeful de campanie al lui Nicușor Dan

Puțini sunt cei știu, Răzvan Săndulescu, soțul noii prezentatoare de la ”Mireasa”, Simona Gherghe, a fost omul din spatele succesului lui Nicușor Dan. Practic i-a condus campania electorală celui care a câștigat detașat funcția de primar în fața Gabrielei Firea.

Soțul Simonei Gherghe a fost mai întâi jurnalist, trainer de comunicare politică și consultant politic începând din anul 2000. Între anii 2000-2002, Răzvan Săndulescu a fost consilier al președintelui PNL, Valeriu Stoica, iar între 2002-2004 a coordonat departamentul de PR al PNL.

De asemenea, a fost membru în staff-ul de campanie al lui Traian Băsescu, la alegerile prezidențiale din 2004 și are în CV zeci de campanii electorale în România și Republica Moldova. Nu în ultimul rând, de numele lui Răzvan Săndulescu este legată campania lui Nicușor Dan pentru alegerile la Primăria Capitalei. Campanie care a fost încununată de succes.

Gherghe și Firea, o prietenie de 20 de ani distrusă de direcțiile politice ale soților lor

Deși cândva au fost prietene bune și colege la Antena 1, relația dintre Simona Gherghe și Gabriela Firea s-a răcit  odată din cauza intereselor diferite ale lor lși soților lor. Faptul că soțul Simonei Gherghe a devenit șeful campaniei lui Nicușor Dan nu i-a picat deloc bine fostei primărițe a Bucureștiului, aflată și ea în campanie electorală.

Gabriela Firea a declarat, recent, că prezentarea campaniei lui Nicușor Dan este una eronată și că nu este de acord cu ea. Mai mult, înainte de alegeri, fostul edil al Bucureștiului l-a atacat direct pe Răzvan Săndulescu, subliniind, în egală măsură, și relația dintre ea și soția lui.

”Da, cel care e șeful campaniei lui Nicușor Dan este soțul Simonei Gherghe, fosta mea domnișoară de onoare de la nunta cu Florentin Pandele. A spus lucruri neadevărate despre Monica Capatos, soția lui Dan Capatos. Ea este prietenă și a Simonei Gherghe, nu doar a mea. Ei știu și cine sunt nașii și cine ne sunt prietenii’, a declarat fostul primar general al Bucureștiului.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit pe 7 iulie 2018 și au doi copii.

Ultimele Articole