x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(14) "moneyamppeople"

Gala premiilor Grammy 2021 a fost amânată în ultima clipă! Los Angeles a devenit un focar de coronavirus

Gala premiilor Grammy nu va mai avea loc pe 31 ianuarie, așa cum a fost inițial anunțată. Evoluția îngrijoratoare a pandemiei, creșterea dramatică a cazurilor de COVID-19 în Los Angeles, i-a determinat pe organizatori să amâne gala pentru primăvară, o nouă programare fiind pe 14 martie.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 07.01.2021, 12:55

Conform site-ului Academiei Recording, care organizează prestigioasa gală Gramophone Awards (Grammy), ”nimic nu este mai important decât sănătatea și siguranța celor din comunitatea muzicală și a miilor de oameni ce lucrează neobosit la producerea unui spectacol”

Recording Acvademy a anunțat inițial că ediția din acest an va fi în mare parte realizată și transmisă online ca, de altfel multe ceremonii majore de premiere de cînd a început pandemia, de coronavirus.

Emisiunea lui Capatos, scoasă din grila Antena1 după 14 ani! Show-ul nu se mai găsește în programul postului

”Situația agravată a răspândirii COVID-19 în Los Angeles, cu serviciile spitalicești depășite, ATI-urile ajunse la capacitate maximă, precum și noile îndrumări primite din partea autorităților de stat și locale, toate acestea ne-au condus pe toți la concluzia că amânarea galei este decizia corectă pe care trebuie să o luăm. Vrem să le mulțumim tuturor artiștilor talentați, personalului, furnizorilor noștri și, în special, nominalizaților din acest an pentru înțelegerea, răbdarea și dorința de a lucra cu noi în timp ce ne acomodăm cu aceste vremuri fără precedent”, au transmis CEO-ul Academiei Naționale a Artelor și Științelor de Înregistrări, Harvey Mason JR., Vicepreședintele Executiv Jack Sussman și reprezentanți ai CBS și producătorul executiv al ceremoniei, Ben Winston.

La această ediție,  Beyoncé a obţinut nouă selecţii, fiind urmată de Taylor Swift, Roddy Ricch şi Dua Lipa, cu câte şase. Câte patru nominalizări au primit Billie Eilish, Megan Thee Stallion, DaBaby, Phoebe Bridgers, Justin Bieber, pianistul jazz John Beasley şi producătorul de muzică simfonică David Frost.

Milionarul Viorel Cataramă, proces pentru o datorie de 1600 euro ”Frate, frate, dar brânza-i…”