AcasăMoney&PeopleGheorghe Gheorghiu s-a născut de Revelion! E în centrul atenției în fiecare...

Gheorghe Gheorghiu s-a născut de Revelion! E în centrul atenției în fiecare noapte dintre ani ”Ziua mea este importantă pentru toată lumea”

Tresar la fiecare ”La mulți ani!” pe care-l aud. La fiecare Revelion e ziua mea mereu, n-am obișnuit să răspund  prin ”mulțumesc” deși mulți habar n-au că sunt și sărbătorit”, ne spune amuzat artistul a cărui carieră e o lungă listă de succese muzicale.

”Odată cu ziua mea e schimbă anul ceea ce este o binecuvântare. Nu sunt obosit că fiecare celebrare mă încarcă, trebuie să fiu puternic. Cadouri, nu prea primesc, însă sunt fericit că ziua mea este importantă pentru toată lumea”, spune inconfundabilul artist care adaugă: ”Pentru mine cadourile sunt prietenii mei cu care împart noaptea de Revelion, ei sunt darurile cele mai importante”.

Gheorghe Gheorghiu: ”Sunt fericit că ziua mea este importantă pentru toată lumea”

Solistul, care se va petrecere în Orlando, Florida, admite că partea cea mai bună din acesta ”potrivire” de situație e că, întotdeauna, de Revelion și 1 ianuarie, mesele românilor sunt mereu pline, ceea ce conduce la o economie serioasă la bugetul său. ”Oricum toate mesele-s pline, nimeni nu are așteptări de la mine, să fac cinste”

Împăcarea sfârșitului de an muzică! Toni Șeicărescu a fost reprimit în Direcția 5

Cantautorul ce a scris și înregistrat aproape 500 de melodii în 45 de ani de prodigioasă carieră muzicală, Gheorghe Gheorghiu s-a născut în inima Brașovului, și a locuit în faimoasa Piață a Sfatului. Primul contact cu muzica a fost la 6 ani când o comisie a școlii de muzică din oraș l-a remarcat. A studiat vioara, apoi chitara, a activat în cenalcul Astra. Consacrarea sa s-a produs în 1975, când a câștigat Festivalul național de muzică Folk (Marele Premiu), practic biletul pentru Cenaclul Flacăra, fenomenul cultural al vremii. Primul său album a apărut în 1984 (”Să fii tânăr”)

Doliu în teatrul românesc! Actorul Florin Anton s-a stins din viață. Avea 64 de ani

Ultimele Articole