AcasăGeneralÎmpăcarea sfârșitului de an muzică! Toni Șeicărescu a fost reprimit în Direcția...

Împăcarea sfârșitului de an muzică! Toni Șeicărescu a fost reprimit în Direcția 5

Împăcarea vine la trei ani de când formația lui Marian Ionescu ”l-a trimis acasă” pe Tony, iar frontman a rămas Cristi Enache.

Trupa a sărbătorit reîntoarcea lui Toni Șeicărescu (care a participat la înregistrarea emblematicului album al formației ”Seducție”, scos în 1993), printr-un concert online de sfârșit de an, ce a fost transmis din studioul trupei. Inițial, Toni (FOTO centru) a părăsit trupa în 1995 pentru a se stabili în Olanda. Personaj deloc statornic, solistul a fost reprimit în familia Direcția 5 în urmă cu opt ani, după ce a petrecut un an ca solist al grupului Krypton. Dar, după câteva luni, a mai plecat odată din Direcția 5, formația care l-a relansat, sperând că va face carieră pe postul lăsat vacant de Cristi Minculescu la Iris.

Top 10 al celor mai sexy Crăciunițe de la noi! Pe care o preferi?

Însă s-a întors din nou, cu coada între picioare, la Direcția 5. Și de acestă dată a fost primit cu brațele deschise având în vedere vechea sa prietenie cu Marian Ionescu. Însă, ultima sa ieșire, i-a scos din minți pe muzicienii care au decis să pună capăt acestei aventuri. Devenit tată, Tony a solicitat concediu din Direcția 5. În ultimii ani, Tony a cântat prin cluburi, alături de formația Pacifica.

În actuala componență – solistii Cristi Enache și Toni Șeicărescu, Nicu Damalan (chitară), Marian (pian) și Carmin Ionescu (chitară bas) și Marius Keseri (tobe) – Direcția 5 și-au stabilit deja un concert aniversar pentru 15 martie, 2021, Sala Palatului, asta dacă lucrurile vor reveni la firesc în societate din punct de vedere epidemiologic.

Concertul, intitulat ”Povestea noastră” continua turneul aniversar înghețat la prima jumătate a lui 2020, la decenii de la formarea Direcția5.

Care sunt câștigătorii Galei The Artist Awards 2020

 

Ultimele Articole