Ghinioanele se țin lanț pentru Maria Buză! Este îngropată în datorii după ce au dat faliment restaurantele sale

0

Îndrăgita actriță și soțul său, violonistul George Pătrașcu nu au mai putut restarta restaurantul  lor, ”Vioara Roșie”, situat  lângă Academia Militară.

În încercarea de a salva afacerea au finanțat-o cu toate rezervele lor până când au ajuns la fundul sacului.  Însă, cum și teatrele s-au închis iar ultimele lor concerte sau anulat, cele din Statele Unite și Canada, au închis localul pe care îl aveau de ani buni. De fapt, odată cu el, au fost nevoiți să închidă și locanta de vară a restaurantului de pe litoral, din Mamaia Nord.

Gabriel Dorobanțu, Cotabiță și alți artiști, în fața ofițerilor DIICOT! Hackerii le-au spart conturile bancare și au cerut bani

”A fost cea mai proastă mișcare a noastră să credem că va fi un business de succes, să dorim să avem cele mai bune servicii, locul  să cântăm acolo. Din păcate, oamenii cu care am lucrat au gândit doar pentru buzunarele lor. A fost extrem de greu, mi-am plâns în pumni, dar mi-am dat seama că situația mea este și a lumii întregi. Restaurantul din București era în cădere liberă încă de dinainte de a începe pandemia. Speram să ne revenim, veneam cu bani de acasă. Nu mergea dinainte de pandemie. Acum este un capitol încheiat, am rămas cu datorii de pe urma restaurantului, dar pot fi acoperite sumele”, a spus actrița Maria Buză.

Eurovision va avea loc în 2021, indiferent de evoluția pandemiei!